Комексмаш ще произвежда полуремаркета и самосвални надстройки

  • 05/08/2015 15:52
  • |
  • 0 коментара
1 2 3

Комексмаш – Васил Пиронков ЕООД и турската фирма ЕМК TRЕYLER, собственост на Осман Услу, ще осъществяват съвместна дейност в направление производство на полуремаркета и надстройки за самосвали
На първия етап ще се започне с производството на полуремаркета от марката ЕМК TRЕYLER за извънгабаритни товари и на самосвални полуремаркета за инертни материали. Различните модели полуремаркетата за извънгабаритни товари са с 4 до 12 оси и товароносимост от 30 до 120 тона. По отделни проекти ще се изпълняват и тежковози с товароносимост, надхвърляща 120 тона.
На втори етап ще бъде усвоено производството и на бордови и специализирани полуремаркета за нуждите на българския и чуждестранния пазар.
На Truck Show Камиони 2014 Комексмаш – Васил Пиронков ЕООД представи два от продуктите ЕМК TRЕYLER. Единият беше 6-осно полуремарке за извънгабаритен товар с дължина 12 000 мм, чиято дължина с разтегляне може да се увеличи с 8000 мм, достигайки 20 000 мм. Второто полуремарке беше самосвално.
Турската фирма ЕМК TRЕYLER е на пазара от години и предлага на своите клиенти перфектно качество на продукцията, европейски начин на работа и перфектни цени.
Комексмаш – Васил Пиронков ЕООД е приемник на ЕТ Комексмаш-63 – Васил Пиронков, регистриран на 29 май 1990 г. Едноличен собственик и управител е инж. Васил Пиронков. Основният предмет на дейност на дружеството е извършване на транспортна дейност във вътрешно и международно съобщение, сервизна дейност, продажба на товарни автомобили и ремаркета, лизинг, консултантски услуги, експорт.
Дружество КОМЕКСМАШ – Васил Пиронков се е утвърдило и при продажбите на нови и употребявани товарни автомобили, на пътнически превозни средства със собствена лизингова система, както и с утвърден гаранционен и следгаранционен сервиз, абонаментен сервиз и продажба на резервни части.

Дружеството разполага със значителен брой превозни средства, както и с три бази с обща площ 94 256 кв. м, от които:
– складово-сервизна база в Асеновград с площ 32 000 кв. м с халета с покрита площ 7500 кв. м;
– търговска площ от 32 100 кв. м до летище „Пловдив“ (Крумово) с лице на пътя Пловдив-Асеновград;
– 30 156 кв. м площ с индустриално хале (1500 кв. м), представляващо бивш керамичен цех, който фирмата е закупила с цел производство на ремаркета и полуремаркета и с идеята за партньорска дейност с чуждестранни инвеститори.

ЕМК TRЕYLER е част от холдинга EMEK GROUP. EMEK GROUP обединява от 2006 г. Emek inşaat, създадена през 1942 година, EMEK PRES – търговско дружество за експорт, ЕМК TRЕYLER – специализиран производител на самосвални полуремаркета от полутръбен тип (Half Pipe), циментовозни, извънгабаритни и контейнеровозни ремаркета, EMEK NORTH и EMEK Algerie, които са фокусирани в производството на телекомуникационни кули и други сектори на производството.
Холдингът, изцяло с турски капитал, е натрупал опит като поддоставчик на шасита и надстройки за водещи производители на ремаркета. С течение на времето е изградил инфраструктура, процедури за качество и своя развойна дейност, довели до създаването на собствени конструкции ремаркета, самосвали и полуремаркета. В ЕМК TRЕYLER се гордеят, че за разлика от други производители използват лазерна плазма при рязането на листов материал, което изключва появата на пукнатини впоследствие, както и с монолитните си шасита (без заварка).
Всички ремаркета имат типови одобрения на Европейската общност (ЕО) в съответствие с европейското законодателство, което е доказано предимство при реализация на продукцията на пазарите в Европа.

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност: